Welkom bij SanaYouSUP

SUP staat voor ‘Stand Up Paddle’; jezelf staand op een surfboard voortbewegen door middel van een peddel. 
Steeds meer mensen hebben de stap naar SUP al gemaakt en zijn razend enthousiast, want is het een workout, het is fun en het is heerlijk buiten! 
Ook in Nederland is SUP een steeds sneller groeiende watersport aan het worden. 
Dat is ook niet wonderlijk wanneer je bedenkt dat de sport beoefend kan worden op zee, op rivieren, kanalen, sloten en meren, en Nederland voor ruim 18% bestaat uit water! Daarnaast is het gezond en leuk om te doen, het is zeer toegankelijk, geschikt voor iedereen, het enige dat je nodig hebt is een board een peddel en water. Na een SUP sessie kom je getraind èn ontspannen van het water.  


Maar er is nog veel meer mogelijk op een SUPboard, bijvoorbeeld 
SUP YOGA.
Yoga op het water: het extra grote en stabiele surfboard, is namelijk ook heel geschikt om Yoga op te doen.
Er zijn verschillende soorten yoga mogelijk op een SUPboard; van heel erg rustig en meditatief (Yin) tot dynamisch en krachtig (Yang). Het grootste verschil met een yogales op de mat is, is dat je nog meer stabiliteit en balans oefent. 
Elk gewricht, elke spier zul je voelen na een eerste les, maar na een paar keer is je lichaam al veel sterker en komt die flow die je gewend bent van je yogamat ook op de plank.

Suppen in Zwolle en omgeving

De SUP school van SanaYouSUP is mobiel, dit houdt in dat wij in Zwolle en omgeving lessen kunnen aanbieden op bijna elke gewenste plek. Ideaal als je vlak bij je eigen huis een mooi stuk water hebt waar je wel eens zou willen suppen.