Leren Suppen in Zwolle en omgeving

De SUP school van SanaYouSUP is mobiel, dit houdt in dat wij in Zwolle en omgeving lessen kunnen aanbieden op bijna elke gewenste plek. Ideaal als je vlak bij je eigen huis een mooi stuk water hebt waar je wel eens zou willen suppen.
Daarnaast kun je ons regelmatig vinden op een aantal vaste plekken in Zwolle, zoals bij Parkpaviljoen de Wezenlanden, het Almelose Kanaal en de Stadsgracht van Zwolle.SUP Privélessen & besloten groepen

Ben je benieuwd hoe dat gaat, dat suppen? Heb je het wel eens gezien, maar weet je niet waar je moet beginnen?
Boek dan op aanvraag een privé- of besloten groepen-les!

Een SUP-les duurt ongeveer 1,5 uur. We beginnen met het geven van de belangrijkste instructies. Dan gaan we het water op en krijg je al wat gevoel bij het het board en het peddelen. Geleidelijk aan ga je van een zittende naar de staande positie. Yes, je staat nu op het board!
Je peddel-skills kun je nu verder ontwikkelen, hierbij krijg je aanvullende instructies. Na een uur op het water is het of je nooit wat anders gedaan hebt :-) Meestal ben je na 1 tot 3 lessen in staat om zelfstandig te gaan suppen. Dan kun je ook alleen een board huren en ga je lekker zelf op pad!

SUPlessen op afspraak

We bieden verschillende mogelijkheden om een les bij ons te boeken.
Zo kun je alleen een privéles boeken òf samen met je partner, vriend of vriendin een besloten les boeken voor 2 of 3 personen.

Kijk hier voor de verschillende tarieven, afhankelijk van de groepsgrootte.
En lees daaronder ook de aangegeven voorwaarden voor deelname.

Kledingadvies

Gemakkelijk zittende sportkleding (hardloop-kleding voldoet uitstekend!) met sokken die nat mogen worden of waterschoentjes en zodra het kan op blote voeten want zo heb je het meeste grip.  Er zijn geen omkleedmogelijkheden, dus kom al in je makkelijk zittende sportkleding! Bij zomers weer kun je er natuurlijk ook voor kiezen om badkleding te dragen en af en toe een verfrissende duik te nemen ;)

Overige tips

De kans is klein maar als je van het board afvalt kun je je bril verliezen. 
Wij raden dan ook aan om geen (zonne)bril te dragen of met brilsaver, een koordje aan je (zonne)bril.

Verder goed om mee te nemen:
- extra setje droge kleding
- handdoek
- flesje water
- zonnebrandcreme
- insectenspray 

Aanvragen les

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Priveles of Besloten les: *

Welke dagen hebben jouw voorkeur? (Geef in het opmerkingen veld meerdere opties door) *

Opmerkingen *

We behouden ons het recht voor om een les te annuleren of eerder af te breken als we merken dat de voorschriften niet in acht worden genomen