Eelco Griep

Eelco is Yin Yogadocent, Yin Yogadocentenopleider en heeft sinds 2005 een praktijk in alternatieve geneeswijzen, waaronder acupunctuur en Shiatsu.  

Voordat Eelco beroepshalve ging doen wat hij nu doet, zat hij bij de marine, werkte hij in de techniek, op boortorens en was hij monteur in de jachtbouw. Een opmerkelijke carrière-move dus.  

Zijn interesse werd getrokken naar de werking van het menselijk lichaam en vooral de energetische kant daarvan. Dit is dus uitgegroeid tot iets veel groters. Eén van zijn passies is werken als begeleider van mensen. Om te helpen naar een betere gezondheid door het beïnvloeden van informatie door een aanraking, naald of een woord.  
Acupunctuur, Shiatsu, maar ook Craniosacraal en Yin Yoga zijn middelen om die informatie te beïnvloeden en daardoor ook de deling van de cellen. Op deze manier kunnen we het herstellend vermogen van het lichaam beïnvloeden, maar ook de mentale toestand.

Door de informatie te beïnvloeden in samenwerking met het aanvullen van de juiste bouwstoffen, die het lichaam nodig heeft, zal dit sneller gaan. Eelco is jaren actief geweest als Yin Yogadocentenopleider bij Bivag, waar hij naast het lesgeven van de reguliere Yin Yoga modules ook mede-ontwikkelaar en docent was van de opleiding Yin Yoga Medicine. Momenteel geeft hij diverse workshops door het land, organiseert bij diverse (yoga)reizen en is hij verbonden aan de SanaYou YOGAcademy als docentenopleider.

Eelco kun je onder andere tegenkomen in de volgende opleidingen en lesmodules

Yin Yoga 1
Yin Yoga 2
Yin Yoga & Shiatsu
Yin Yoga & Acupressuur

Yin Yoga & Craniosacraal