Manja Weijers

Yin Yoga en Fascia TT

Fysiotherapeut, P-DTR practioner en yogadocent Manja, is al enkele jaren betrokken bij de docentenopleidingen van SanaYou YOGAcademy.

Manja heeft een ware passie voor menselijk lichaam, dit is ook terug te zien in haar carrière als zowel fysiotherapeut, somatisch therapeut, functioneel osteopatisch therapeut en yogadocent.  De studie voor het menselijk lichaam is voor Manja een reis die nooit eindigt; elke vraag die ze tegenkomt triggert haar om door te blijven leren.  Manja weet (bijna) alles van de fysiologische aspecten van het menselijk lichaam waarbij fascia en littekens (i.c.m. yogahoudingen) haar specialiteit zijn. 

De kennis van Manja over het menselijk lichaam behelst de botten, bindweefsel, fascia en littekens in onder andere yogahoudingen. Manja heeft veel inzicht in wat het lichaam doet in bepaalde houdingen, wanneer heb je compressie en wanneer heb je rek, en is het erg om de sensaties te voelen die je voelt in een bepaalde houding.

Deze fysiologische kennis en haar yogadocentschap zijn een unieke combinatie wat Manja tot een zeer deskundig docent maakt.  Manja is tevens Yin Yogadocent en Vinyasa Flow Yogadocent en draagt hierbij haar kennis en ervaring graag over als yogadocentenopleider.  De passie voor en de kennis over werkt aanstekelijk en Manja is met recht een docent waar je met vakinhoudelijke vragen terecht kunt! 

Manja kun je onder andere tegenkomen in de volgende opleidingen en lesmodules

Yogadocent
Level 1
Yin Yoga 2

Yin Yoga & De Wereld van Fascia

Anatomie & Biomechanica

Yin Yoga: omgaan met klachten