Basismodules - Online Yoga Teacher Training

Overzicht van de Online Basismodules

Hartelijk welkom op de overzichtspagina waar alles draait om het leggen van een fundament in Yoga.
Hier vind je geweldige basismodules in zowel Yin Yoga als in meer dynamische yogavormen om jouw yoga-avontuur te kickstarten!

Allereerst, de Yang Yoga-lesmodule: Deze is helemaal gericht op de energieke en dynamische yogastijlen, zoals Hatha Yoga, Vinyasa Flow Yoga, Ashtanga Yoga en Critical Alignment Yoga. Perfect voor diegenen die hun kracht en flexibiliteit willen verhogen en genieten van een actievere vorm van yoga.

En dan, de Yin Yoga-lesmodule: Deze biedt een prachtige verdieping in de rustige en meditatieve wereld van Yin Yoga. Ideaal als je op zoek bent naar ontspanning en het versterken van je mentale focus.

Beide online scholingen zijn zorgvuldig samengesteld om jou een stevige basis te bieden in jouw yogareis.
Perfect voor beginnende yogi's die dromen van een carrière als yogadocent, maar ook onmisbaar voor yogaliefhebbers die hun persoonlijke beoefening willen verdiepen. En als je de ambitie hebt om een gecertificeerd RYT200 yogadocent te worden: deze basismodules zijn jouw eerste stap naar de volledige online yogaopleiding.

Of je nu de mat opstapt als beginnende yogi of al langer meedraait en jouw passie en kennis wilt uitbreiden, onze Yin & Yang Yoga basismodules staan klaar om jou te ondersteunen en te inspireren. 

Yoga Basics Teacher Training

ONLINE


Yin Yoga Basics Teacher Training
ONLINE

Terug naar het overzicht van de Online Yogascholingen