Hét Opleidingsinstituut voor Yogadocenten

Jouw yogaopleiding begint bij de SanaYou YOGAcademy


Volledige Yoga Teacher Trainings


Verdiepende Bij- en Nascholingen


Erkend door Yoga Alliance

Volledige Yoga Teacher Trainings

Verdiepende Bij- en Nascholingen

Erkend door Yoga Alliance

De SanaYou YOGAcademy

De SanaYou YOGAcademy is een unieke plek om een yogaopleiding te volgen met yogaopleidingen en lesmodules voor iedereen. Of je nou de eerste stappen als (toekomstig) yogadocent wilt zetten of je kennis wilt verdiepen/verbreden. Door het ruime aanbod aan Teacher Trainingen, verdiepende bijscholingen en Online Trainingen kan iedereen bij de SanaYou YOGAcademy terecht.  We staan voor kwaliteit, diepgang en flexibiliteit met daarbij een gezonde dosis plezier.

Samen met een team van zeer ervaren, gepassioneerde docenten bieden we jou als student de ondersteuning die jij nodig hebt.

En het leuke is: Bij de SanaYou YOGAcademy ben jij de regisseur van jouw eigen opleidingstraject! Jij stelt je eigen opleiding samen en volgt de basis- en/of keuzemodules wanneer jij dat wilt. Daarnaast biedt de YOGAcademy ook E-Learningtrajecten, waardoor het nóg gemakkelijker wordt de scholing te volgen in je eigen tempo.

Volg een erkende RYT200 opleiding en kies voor de studierichting die bij jou past. Na de basisopleiding van 100 uur kun je de volgende 100 uur helemaal zelf inrichten. Waarbij niet alleen de inhoud aan jou is, maar ook het tempo waarin je de verschillende modules wilt volgen. Alle Teacher Trainings, Bij- en Nascholingen en Online Studies zijn volledig erkend door de Yoga Alliance.  null

Een breed aanbod aan Yogaopleidingen & Yoga bij- en nascholingen

RYT200 Yoga

Teacher Trainings

Bij- & Nascholingen

voor Yogadocenten

Anatomie Ashtanga Yoga TT
Online
Yogaopleidingen

Patricia Vulker

“Ik heb de RYT200 Yin Yoga gedaan met de keuzemodules Assisted Yin & de 5 Elementenleer, Yoga Nidra en Yin Yoga & Shiatsu. Geweldige Yogadocenten waar ik mij heel fijn bij voelde. Deze Yogadocenten snappen het gewoon en weten het zo fantastisch over te brengen. Ook de ruimte waar de lessen worden gegeven is geweldig en roept: " Welkom.. kom binnen, wat fijn dat je er bent".

Zo'n heerlijk gevoel geeft dat! Alle lesdagen heb ik met zoveel plezier gevolgd, ik blijf zeker terugkomen.
Wat ben ik dankbaar om wat ik bij jullie heb mogen ervaren."


Yoga Teacher Training

Blended Learning

Critical Alignment Yogales in Zwolle

Blended Learning

Een aantal van onze yoga (bij)scholingen wordt aangeboden als ‘Blended-learning’. Dat wil zeggen een mix van klassikale/live lesdagen, een uitgebreide lesreader èn videolessen op ons online platform. 

Een innovatieve, toegankelijke leermethode, die geschikt is voor iedereen, want iedereen heeft tenslotte net iets anders nodig om lesstof tot zich te nemen…. De één geeft voorkeur aan het volgen van (online) lessen in zijn eigen tempo, de ander leert het fijnst via klassikale lesdagen en een derde het prettiger vindt om zelfstudie via een lesreader of e-book te doen. En voor iedere deelnemer is het een meerwaarde om na een klassikale lesdag, een en ander nog eens terug te kijken via een videoles.

Met dit gemixte lesaanbod wordt daardoor in iedere behoefte voorzien en leer jij op een wijze die bij jou past

Docentenopleiders YOGAcademy

Sandy Karsten
Mariëlle Hebing
Eelco Griep
Sandra Merks
Manja Weijers
Menieke de Ruiter
Jory Serota SanaYouYOGA AYI
Jory Serota