De SanaYou YOGAcademy ONLINE

Online Yoga Teacher Trainingen: volg  Yoga (bij) scholingen wanneer het jou uitkomt


Eigentijds Lesplatform & App


High Quality Videolessen


Erkend door Yoga Alliance


Eigentijds Lesplatform & App


High Quality Videolessen


Erkend door Yoga Alliance

E-Learning platform SanaYou YOGAcademy

De Online YOGAcademy

Dankzij een eigentijdse en gebruiksvriendelijke online leeromgeving, biedt de SanaYou YOGAcademy ook yoga teacher trainingen en bijscholingen online aan.

Zowel om je eigen yoga-practice als om je kennis als yogadocent te verdiepen. Je kennis en ervaring nemen toe en als docent zul je merken dat je in je lessen meer diepgang en kennis aanbiedt.

Zo help je jezelf én je studenten verder met deze online trainingen. De videolessen worden op hoge kwaliteit aangeboden en de studie-uren zijn erkend door de Yoga Alliance.

Na het aanmelden voor een online scholing ontvang je binnen 10 minuten je persoonlijke inloggegevens waarmee je direct toegang krijgt tot een uitgebreid pakket aan digitaal lesmateriaal (waaronder videolessen, podcasts en kennistests).

Je volgt deze online yogascholingen in je eigen tempo en op een moment dat het jou uitkomt.
Het aanbod is afgestemd op de meest gevraagde onderwerpen van de SanaYou YOGAcademy. Zo bieden we Critical Alignment en Ashtanga online aan, maar ook onze Yoga Nidra en de bijscholing over Yin Yoga & Fascia kun je in je eigen tijd volgen. Wanneer je de volledige (bij)scholing doorlopen hebt, ontvang je een certificaat waarop ook de CE-punten vermeld staan.

Lidwien van Heun

“Met veel plezier volgde ik de allround Yin & Yang Yoga Docentenopleiding RYT200. De opleiding heeft mij enorm verrijkt qua kennis en op persoonlijk vlak. De leraren zijn enthousiast en ervaren. De sfeer is goed en alles is altijd tot in de puntjes geregeld! De online videolessen zijn een enorme pre waar ik veel aan heb gehad. 

Ik weet zeker dat ik nog meer (bij)scholingen ga volgen bij de SanaYou YOGAcademy!”


Overzicht Online YOGA Opleidingen

Critical Alingment Yoga Online opleiding

Critical Alignment Yoga Docentenopleiding

In deze online scholing leer je alles over Critical Alignment Yoga; o.a. de bewegingsketens, de verbindingen en het gebruik van de CAY Tools.

Assisted Yin Yoga & 5 de Elementenleer

Deze online scholing geeft je inzicht in  waarom je doet, wat je doet, en hoe je jezelf en je deelnemers met Assisted Yin Yoga op die thema's kunt ondersteunen.

Yoga Nidra Docentenopleiding

Wat is Yoga Nidra? En hoe kun je jezelf maar ook je deelnemers helen met deze eeuwenoude techniek? In deze online scholing leer je hier álles over.

Yin Yoga Teacher Training Online SanaYouYOGA

Yin Yoga Teacher Training Online

Volledige Yin Yoga Teacher Training Online. Verdiep je in Yin Yoga in jouw eigen tijd en tempo. Volg de videolessen zo vaak als je wilt en leer ook je eigen lessen maken

Yoga Basics Teacher Training

Volledige Yoga (pre) Teacher Training Online. Verdiep je in Yoga in jouw eigen tijd en tempo. Volg de lessen zo vaak als je wilt.

Ashtanga Yoga Verdiepingsmodule

In deze verdiepingsmodule, nemen we een eigentijdse duik in de oorspronkelijke yogavorm, die we nu kennen als Vinyasa Flow.

Yin & de Wereld van Fascia

Fascia is een relatief recent ontdekt weefsel, waar je als Yin docent eigenlijk nog meer over zou moeten willen weten.

Advanced Yin & Yang Flows

Verdiepingsmodule met 18 extra Yin Yogahoudingen,  Assisted Yin en de 3 Yang Flows binnen de Yin.  Je hebt beide tenslotte nodig!

Your Body Your Yoga ONLINE Lesmodule mmv Bernie Clark

Your Body Your Yoga

Wát stopt mij  in een yogahouding?

Online videolessen die onderdelen belichten uit de boeken van Bernie Clarke. Incl. bonus lecture van Bernie zelf!

Anatomie & Biomechanica

Online bijscholing voor Yang Yogadocenten. Er wordt o.a. ingegaan op de relaties tussen spieren onderling en hun (samen)werking in diverse yogahoudingen.

Yin: omgaan met klachten

In de online bijscholing voor Yin Yogadocenten leer je o.a. op wat je met Yin Yoga kunt doen bij klachten & blessures. Met Yin Yoga kun je namelijk vaak zoveel meer dan je denkt!

Jory Serota AYI bij de SanaYou YOGAcademy

Applied Yoga Integration

Verbeter je vaardigheden als yogadocent en leer therapeutisch werken bij mobiliteitsproblematiek. Met Jory Serota (VS) Yogadocent en expert op het gebied van mobiliteit en Neurokinetics.  

Overzicht cursussen 'Yoga voor Thuis'

Critical Alignment Yoga Rugboog

Critical Alignment Yoga Therapie voor Thuis

In deze online cursus krijg je (yoga)oefeningen aangereikt die zijn gericht op het oplossen én voorkomen van rug-, nek- en schouderklachten. Gebaseerd op de principes van Critical Alignment Yoga en geschikt om thuis mee aan de slag te gaan.
Heldenhouding 1 Ashtanga Yoga SanaYouYOGA

Ashtanga Yoga voor Thuis

In deze onlinecursus word je stap voor stap meegenomen in de Primary Series. Zowel voor de beginnende yogi als de wat meer ervaren yogabeoefenaar een cursus boordevol leuke weetjes en yogalessen om je practice op te starten of verder te verdiepen.

Docenten YOGAcademy Online

Sandy Karsten
Mariëlle Hebing
Menieke de Ruiter
Manja Weijers
Eelco Griep
Jory Serota SanaYouYOGA AYI
Jory Serota

Start vandaag nog!

Ontdek YOGAcademy Online