De SanaYou YOGAcademy ONLINE

Online Yoga Teacher Trainingen: volg  Yoga (bij) scholingen wanneer het jou uitkomt


Eigentijds Lesplatform & App


High Quality Videolessen


Erkend door Yoga Alliance


Eigentijds Lesplatform & App


High Quality Videolessen


Erkend door Yoga Alliance

E-Learning platform SanaYou YOGAcademy

Dankzij een eigentijdse en gebruiksvriendelijke online leeromgeving, biedt de SanaYou YOGAcademy ook yoga teacher trainingen en bijscholingen online aan.

Zowel om je eigen yoga-practice als om je kennis als yogadocent te verdiepen. Je kennis en ervaring nemen toe en als docent zul je merken dat je in je lessen meer diepgang en kennis aanbiedt.

Zo help je jezelf én je studenten verder met deze online trainingen. De videolessen worden op hoge kwaliteit aangeboden en de studie-uren zijn erkend door de Yoga Alliance.

Na het aanmelden voor een online scholing ontvang je binnen 10 minuten je persoonlijke inloggegevens waarmee je direct toegang krijgt tot een uitgebreid pakket aan digitaal lesmateriaal (waaronder videolessen, podcasts en kennistests).

Je volgt deze online yogascholingen in je eigen tempo en op een moment dat het jou uitkomt.
Het aanbod is afgestemd op de meest gevraagde onderwerpen van de SanaYou YOGAcademy. Zo bieden we Critical Alignment en Ashtanga online aan, maar ook onze Yoga Nidra en de bijscholing over Yin Yoga & Fascia kun je in je eigen tijd volgen. Wanneer je de volledige (bij)scholing doorlopen hebt, ontvang je een certificaat waarop ook de CE-punten vermeld staan.

Lidwien van Heun

“Met veel plezier volgde ik de allround Yin & Yang Yoga Docentenopleiding RYT200. De opleiding hebben mij enorm verrijkt qua kennis en op persoonlijk vlak. De leraren zijn enthousiast en ervaren. De sfeer is goed en alles is altijd tot in de puntjes goed geregeld! De online videolessen zijn een enorme pré waar ik veel aan heb gehad. 
Ik weet zeker dat ik nog meer (bij)scholingen ga volgen bij de SanaYou YOGAcademy!”


Critical Alingment Yoga Online opleiding

Critical Alignment Yoga

In deze online scholing leer je alles over Critical Alignment Yoga; o.a. de bewegingsketens, de verbindingen en het gebruik van de CAY Tools.

Assisted Yin & 5 Elementen

Deze online scholing geeft je inzicht in  waarom je doet, wat je doet, en hoe je jezelf en je deelnemers met Assisted Yin Yoga op die thema's kunt ondersteunen.

Yoga Nidra

Wat is Yoga Nidra? En hoe kun je jezelf maar ook je deelnemers helen met deze eeuwenoude techniek? In deze online scholing leer je hier álles over.

Ashtanga Yoga

In deze online scholing, nemen we een eigentijdse duik in de oorspronkelijke yogavorm, die we nu veelal kennen als Vinyasa Flow Yoga.

Yin & de Wereld van Fascia

Fascia is een relatief recent ontdekt weefsel, waar je als Yin docent eigenlijk nog meer over zou moeten willen weten. Daar gaat deze online bijscholing over!

Advanced Yin &Yang Flows

Online scholing met 18 extra Yin Yogahoudingen, Assisted Yin leer je de drie Yang Flows binnen de Yin. Je hebt beide nodig voor de juiste balans. 

Anatomie & Biomechanica

Online bijscholing voor Yang Yogadocenten. Er wordt o.a. ingegaan op de relaties tussen spieren onderling en hun (samen)werking in diverse yogahoudingen.

Jory Serota AYI bij de SanaYou YOGAcademy

Applied Yoga Integration

Verbeter je vaardigheden als yogadocent en leer therapeutisch werken bij mobiliteitsproblematiek. Met Jory Serota (VS) senior Yogadocent en expert op het gebied van mobiliteit en Neurokinetics.  

Yin: omgaan met klachten

In de online bijscholing voor Yin Yogadocenten leer je o.a. op wat je met Yin Yoga kunt doen bij klachten & blessures. Met Yin Yoga kun je namelijk vaak zoveel meer dan je denkt!

Critical Alignment Yoga Rugboog

Critical Alignment Yoga Therapie voor Thuis

In deze online cursus krijg je (yoga)oefeningen aangereikt die zijn gericht op het oplossen én voorkomen van rug-, nek- en schouderklachten. Gebaseerd op de principes van Critical Alignment Yoga en geschikt om thuis mee aan de slag te gaan.
Heldenhouding 1 Ashtanga Yoga SanaYouYOGA

Ashtanga Yoga voor Thuis

In deze online cursus wordt je stap voor stap meegenomen in de Primary Series. Zowel voor de beginnende yogi als de wat meer ervaren yogabeoefenaar een cursus boordevol leuke weetjes en yogalessen om je practice op te starten of verder te verdiepen. 

Docenten YOGAcademy Online

Sandy Karsten
Mariëlle Hebing
Menieke de Ruiter
Manja Weijers
Eelco Griep
Jory Serota SanaYouYOGA AYI
Jory Serota
Ontdek YOGAcademy Online