BedrijfsYoga

Vitale medewerkers houden je bedrijf gezond


Verbeter de Productiviteit


Verminder Stress


Laat Ziekteverzuim afnemen

BedrijfsYoga

Yoga bevordert de creativiteit, vitaliteit en concentratie van werknemers. Het heeft dan ook een gunstig effect op stressvermindering, verhoging van de productiviteit en daling van het ziekteverzuim.

Gezonde en fitte werknemers zorgen voor een gezond bedrijf.
Vitaliteitsmanagement wordt steeds belangrijker.  Als werkgever loont het dan ook om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van werknemers.  

SanaYouYOGA biedt hiertoe een aantal mogelijkheden, afhankelijk van de behoefte en de wens van jouw organisatie:

  • Abonnement BedrijfsYoga voor medewerkers bij SanaYouYOGA in Zwolle
  • Yogalessen op locatie van de organisatie 
  • Besloten yogalessen voor alleen jouw organisatie in onze yogastudio


Neem contact op

Voordelen van Bedrijfsyoga

Bevordert de vitaliteit

Verbetert de privé-werk balans

Verhoogt focus & concentratie

Vermindert stress

Vergroot de veerkracht

Verlaagt het ziekteverzuim

Abonnement BedrijfsYoga 

Bruto/netto uitruilen? Een werkgeversbijdrage? Er zijn diverse mogelijkheden om korting te creëren voor je medewerkers. De korting op een bedrijfsyoga-abonnement ontstaat door belastingvoordeel en/of een werkgeversbijdrage.

Met een Abonnement Bedrijfsyoga bij SanaYouYOGA doet jouw medewerker yoga op basis van het lesaanbod op ons rooster. De werknemer boekt  zelf yogalessen naar keuze in, via ons online lesrooster.

Korting door belastingvoordeel (WKR)
Belastingvoordeel op vergoedingen of verstrekkingen aan personeel kennen we ook wel als het cafetariamodel: Een medewerker ruilt belast loon voor een onbelast yoga-abonnement. Het belastingvoordeel is gelijk aan het percentage loonbelasting dat hij afdraagt. Financieel enorm aantrekkelijk dus!
Maar  óók voor werkgevers is er direct financieel voordeel. Door het bruto/netto uitruilen van een abonnement bespaart de organisatie namelijk op de afdracht van sociale werkgeverslasten. 

Korting door een werkgeversbijdrage
Omdat gezondheidsmanagement steeds belangrijker wordt, zijn er ook steeds meer bedrijven die een vitaliteitsbudget beschikbaar hebben voor bedrijfsyoga.
Vanuit dit budget kan een werkgever een aantrekkelijke werkgeversbijdrage financieren. Dit kan ook kostenneutraal vanuit de besparing op de afdracht van sociale werkgeverslasten. Zo creëer je een aantrekkelijke korting voor je werknemers.

Neem contact op 

Yogalessen op locatie

Ook verzorgt SanaYouYOGA yogalessen & workshops bij en voor bedrijven.
Afhankelijk van wat voor de organisatie wenselijk is, brengen we een passende offerte uit.

  •  Voor het verzorgen van Yogalessen op locatie, brengen we offerte uit op basis van het aantal deelnemers en de frequentie van de les(sen). Hierin wordt meegenomen het uurtarief van de docent, de reiskosten en het eventueel meebrengen van yogamatten en - materialen.

  • Voor het verzorgen van Besloten Yogalessen in onze yogastudio, brengen we offerte uit op basis van het uurtarief van de docent. Het maximum aantal deelnemers in de studio is 10.

    Alle tarieven zijn excl. 21% btw
  • Contact BedrijfsYoga

    Vul onderstaand formulier in en we nemen contact op over de mogelijkheden.