Maak in 5 lessen kennis met Ashtanga Yoga

12, 19, 26 september en 3 & 10 oktober 2023 van 19.15 - 20.45 uur in Zwolle


Verbeter je flexibiliteit


Verminder stress


Bouw kracht op

Verbeter je flexibiliteit

Verbeter je flexibiliteit

Bouw kracht op


Ashtanga yoga is en dynamische yogavorm, die actief en krachtig is en bestaat uit een vaste serie houdingen die vloeiend in elkaar over lopen. Het synchroniseren van de adem met de beweging gecombineerd met de kijkrichting, zorgt ervoor dat Ashtanga Yoga een meditatie in beweging wordt. Een geweldige manier om uit je hoofd en in je lijf te komen! Het maakt niet alleen je lichaam sterker & flexibeler én heeft hetzelfde effect op je geest. Na de eindontspanning stap je kalm, verfrist, helder en vol energie van je mat af.

Begin goed na de zomervakantie en doe mee met Ashtanga Yoga in Zwolle!

Wat leer je in deze kennismakingscursus?

Ashtanga yogadocent Hester Happé werkt samen met jou toe naar een Ashtanga-serie voor beginners, zodat je kennis kunt maken met deze geweldige en authentieke vorm van yoga.

Je leert eerst wat over de achtergrond van Ashtanga Yoga en wat je kunt verwachten als je je verder hierin zou willen verdiepen.
Natuurlijk leer je yogahoudingen, en wat belangrijk is: hoe je deze op jouw eigen niveau kunt beoefenen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan ademen (Ujjayi adem) en aan de kijkrichting als je in een yogahouding bent (Dristhi).

Stap voor stap leer je en integreer je de serie en leer je de achtergrond en betekenis van de houdingen en waarom de serie is opgebouwd zoals deze is.
Gaandeweg de cursus merk je dat de yogahoudingen worden opgenomen in je celgeheugen van je lijf en flow je op jouw eigen manier door de serie.


Voor wie is deze cursus geschikt?

Kun jij in je drukke werkweek wel een oppepper gebruiken? Ben je nieuwsgierig naar waar PowerYoga en VinyasaYoga eigenlijk vandaan komen? Wil je een keer een actieve vorm van yoga uitproberen?
Voel je meer dan welkom om kennis te maken met Ashtanga Yoga en leer in 5 lessen ervaren wat Ashtanga Yoga voor jou kan doen.

En het mooie is: je hoeft geen (yoga)ervaring te hebben om mee te doen!
Of je jou lenig of niet lenig bent, fit of minder fit; ook voor deze yogastijl is dat niet van belang.
Je krijgt opties aangereikt om de yogahoudingen voor jóu passend te maken.


Ja, ik doe mee!


Ontmoet jouw Docente

Hester: “Als fanatiek hardloopster ben ik begonnen met yoga om blessures te voorkomen, en om te zorgen dat mijn lijf flexibel genoeg bleef voor mijn andere hobby: dans. Naast een goede preventie van blessures bleek het ook een goede manier om mijn hoofd leeg te maken en te ontspannen. Uiteindelijk is Ashtanga yoga zoveel meer geworden in mijn leven dan een work-out of blessure preventie en blijf ik steeds diepere lagen van deze practice ontdekken. Ik heb ervaren dat Ashtanga yoga mij energie, focus en daadkracht geeft, maar me ook elke keer een spiegel voorhoudt.

Ashtanga yoga heeft mijn leven verrijkt en wil dat graag delen door je kennis te laten maken met deze stijl yoga zodat je met vertrouwen en met een goede basis kan deelnemen aan de lessen als je interesse gewekt is.”

Datum

12, 19, 26 sept en 3 & 10 okt 2023

Prijs deelname

€ 75,-

Tijdstip

19.15 - 20.45 uur

Locatie

SanaYouYOGA in Zwolle

Hoe werkt het?

1.

Klik op de button om je aan te melden. Een nieuw scherm opent.

2.

Aan de rechterzijde van het nieuwe scherm klik je op de button 'Boek Nu'

3.

Betaal gemakkelijk online via iDeal. Je plek is nu gereserveerd.