Jory Serota

Jory Serota SanaYouYOGA AYI

Jory Serota is de grondlegger van Applied Yoga® en geeft sinds 2010 internationaal les. Hij is een pionier in het leggen van de link tussen yoga, fysiotherapie, personal training en massage. Met meer dan 20 jaar ervaring in kinesiologie en verschillende bewegingsdisciplines biedt Jory een unieke en effectieve benadering van yoga en therapie.

Jory is ook instructeur neurokinetische therapie. Hij heeft duizenden yogadocenten en lichaamswerkers opgeleid en is een invloedrijke figuur geworden in het verschuiven van het bewegings- en therapieparadigma. Hij heeft het unieke vermogen om complexe biomechanische informatie voor iedereen toegankelijk te maken en de pijn, het disfunctioneren en letsel van mensen te helpen transformeren.

Jory werkte 6 jaar in het professionele tenniscircuit om spelers te helpen herstellen van een blessure. Sindsdien heeft hij de wereld rondgereisd en zowel yoga als lichaamswerk gegeven. Zijn missie is om mensen te helpen pijn te elimineren, het bewegingspotentieel te optimaliseren en het spirituele welzijn van zijn cliënten te ondersteunen.

Als lichaamswerker verweeft Jory zijn kennis van motorische controle en neurokinetische therapie in al zijn behandelingen. Hij beoordeelt de weefselfunctionaliteit en gewrichtsmobiliteit in elke sessie. Vervolgens gebruikt hij de juiste ontspanningstechnieken om pijn te elimineren, het bewegingsvermogen te optimaliseren en het fysieke en emotionele welzijn van zijn cliënten te ondersteunen.

Jory kom je tegen in de volgende online opleidingen 

Applied Yoga Integration

ONLINE