Yin Yoga en Cacao met Alyssa
01 september 2016 

Yin Yoga en Cacao met Alyssa

Leer jezelf beter kennen met de kracht van Cacao

Vrijdag 27 september 19:00 - 21:30

In een cacao ceremonie wordt cacao ingezet om de weg naar een intentie vrij te maken, zodat je in contact kunt treden met je diepe innerlijke weten. Aan de hand van je intentie zul je naar binnen kunnen keren en daar krijgen wat je nodig hebt. Je kunt euforisch worden, liefde voelen, negatieve emoties loslaten en liefdevol in contact komen met je lichaam. Je innerlijke kind kan aangesproken worden, of juist je innerlijke criticus. Je kunt erop vertrouwen dat de cacao je geeft wat je nodig hebt.

Hoe werkt de ceremonie?
We starten de les met het drinken van de cacao waarbij we onze intentie zullen zetten en samen ruimte gaan creëren zodat ieder veilig en vertrouwd zijn of haar eigen proces kan doormaken. Hierna starten we met een aantal Yin yoga houdingen en zullen dan langzaam steeds dieper kunnen zakken in ons lichaam en in onszelf. Als de cacao haar werking heeft geactiveerd zullen we in de eindontspanning aan het thema en de intentie van de ceremonie gaan werken. Hierbij kun je je eigen proces ingaan om volledig te krijgen wat jij nodig hebt.

Van Cacao ga je niet trippen maar zul je je ontspanning intenser en mooier ervaren.Over Alyssa
Yogadocente, hypnotherapeut en cacaoïsta Alyssa Demkes is gespecialiseerd in Yin Yoga en Ashtanga. Een combinatie van kracht en zachtheid, binnen- en buitenkant, die haar lessen een extra dimensie geven. Ze geeft les in en rondom Zwolle en is hiernaast hypnotherapeut, waarin ze haar fascinatie voor de werking van het onderbewustzijn volledig de ruimte kan geven. Sinds ze kennismaakte met de kracht van cacao op een retreat in Ibiza heeft ze zich erop toegelegd dit prachtige medicijn naar Zwolle te brengen. Na het succes van de eerste ceremonie in het voorjaar van 2019, kun je nu in het najaar de start van je nieuwe jaar ultiem voorbereiden!

Hier bestel je kaarten. Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar yoga@positiveme.nl.

[Aanmelden niet meer mogelijk]

Reactie plaatsen