YIN YOGA XL met livemuziek op de harp
01 september 2016 

YIN YOGA XL met livemuziek op de harp

Zondag 22 april - 13.00 - 16.00 uur

Yin Yoga XXL is 3 uur lang genieten van Yin Yoga onder begeleiding Sandy, met Femke op de harp. 

Een kadootje aan jezelf! In deze 3 uur durende workshop, zul je merken dat de tijd voorbij vliegt. Magische klanken resoneren en alle tijd en rust om de energie (Chi) weer te laten stromen. 

Femke
Femke Bloem is yogadocent, schrijfster, kunstenaar en muzikant. Al op jonge leeftijd aangetrokken door het mystieke pad. Haar aan­geboren talenten om ‘de Kunsten te dienen’ –zoals ze haar talenten zelf noemt-, en haar gevoelig­heid voor de onge­ziene werelden maakten het mogelijk voor haar om met haar kunst­zinnig­heid en esoterische inzichten tot een dieper begrip te komen. Muziek is een van meest toegankelijke manieren is om uitdrukking te geven aan de Spirit.  Met de het prachtige geluid van haar harp en haar stem werd het mogelijk muziek te ontwikkelen die oproept tot het ervaren van eenheid met het puurste deel van jezelf.Sandy
Sandy Karsten is oprichter, yogadocent en eigenaar van de SanaYouYOGA.

De Workshop Yin Yoga XXL
Yin Yoga is een rustige yogavorm die bestaat vooral uit zittende en liggende houdingen. De houdingen houd je zo’n 3 tot 5 minuten aan waarbij je je richt op het ontspannen van je spieren en het op rek brengen van het bindweefsel. Dit maakt dat zowel de spieren als het bindweefsel versoepelen. Op deze manier kun je spanning verminderen en blokkades op heffen. Samen met de ruimte die ontstaat op de energiebanen betekend dit dat je ervoor zorgt dat je energie weer meer optimaal kan gaan stromen.

Je zult tijdens het langer aanhouden van houdingen ook merken dat je te maken krijgt met weerstanden van fysieke of emotionele aard. Dat is een uitgelezen moment om te onderzoeken wat je met weerstanden (ook in het dagelijkse leven) doet: haak je erop in waardoor de weerstand alleen maar groeit, of kun je het de ruimte geven, ernaar toe ademen waardoor het na verloop van tijd kan worden losgelaten? Yin houdingen werken niet alleen in op het fysieke lichaam, maar ook op het mentale-, emotionele- en prana (energie) lichaam. 

Deelname
Deelname aan deze 3 uur durende workshop met live muziek bedraagt € 29,50.

[Aanmelden niet meer mogelijk]

Reactie plaatsen