Yin Yoga & Klank met Lotte Plessen
01 september 2016 

Yin Yoga & Klank met Lotte Plessen

- Een verdiepende Yin Yogaworkshop met klank -

Zondag 2 december 2018 - 10.00 - 12.30 uur

In deze workshop combineren we Yin Yoga met Klank. Lotte neemt je mee in een uitgebreide serie yin houdingen waarin lichaam en geest worden uitgenodigd tot diepe ontspanning. Daarna zullen de klanken van de klankschalen, stem en gitaar je uitnodigen tot het maken van een innerlijke reis. Verwen jezelf met deze workshop en kom de helende werking van Yin Yoga & Klank  ontdekken op 18 november!

Workshop
Lotte Plessen neemt je in deze workshop mee in een serie yin houdingen en klanken passend bij het najaarsseizoen. We beginnen deze workshop met een uitgebreide serie yin houdingen, gericht op het in balans brengen van het herfst- en winterseizoen.

Na de yin yoga beoefening neemt Lotte je mee op een uitgebreide klankreis. In deze liggende klankontspanning maken we een reis naar binnen. De akoestische klanken van onder andere klankschalen, stem en gitaar nodigen lichaam en geest uit tot diepe ontspanning.

Klank is puur trilling. Deze vibraties werken door in ons hele zijn. Zo masseren de diverse resonanties van klank het lichaam van binnenuit. Daarnaast brengt de concentratie op klank lichaam en geest tot een diepe ontspanning.

Ben je nieuwsgierig naar de Yoga van Klank? Kom het ervaren in deze najaars special op 2 december!

Bekijk op haar Facebook pagina de filmpjes van Lotte.


Lotte Plessen
Yoga gaat voor Lotte over het leren luisteren naar jezelf. In de beoefening van yoga worden we ons bewust van ons lichaam en de ademhaling. Deze bewuste houding kunnen we integreren in het dagelijks leven. Zo kunnen we leren vanuit aandacht te leven.

Als fulltime yogadocente geeft Lotte al ruim vijf jaar Yin & Hatha yogalessen bij verschillende studio's. Verder deelt zij graag haar liefde voor Nāda Yoga, de Yoga van Klank. In de beoefening van klank nodigt zij je uit aandachtig te luisteren. Met haar klankschalen, gitaar en stem neemt zij je mee op een innerlijke reis.

Yoga gaat voor Lotte over het hele zijn. Op de mat oefenen we met een bewuste houding. Dit aandachtig zijn kunnen we meenemen in het contact met anderen en de manier waarop we ons bewegen in het leven. Dit klinkt heel gemakkelijk, maar yoga vraagt veel oefening. Iedere dag weer, van moment tot moment, op de mat en vooral buiten de mat.

Deelname
Deelname aan deze 2,5 uur durende workshop bedraagt € 32,50

[Aanmelden niet meer mogelijk]

Reactie plaatsen