Yoga, Meditatie en Anatomie met Vijay Gopola uit India
01 september 2016 

Yoga, Meditatie en Anatomie met Vijay Gopola uit India

Zaterdag 16 juni - 18.30 tot 22.00 uur

Wij zijn ontzettend enthousiast en trots dat Sri Vijay Gopala uit India op zaterdag 16 juni in Zwolle voor de 2e keer in onze studio een inspirerende workshop komt geven. Het wordt een avond vol beweging, wijsheid en inspiratie.

From India with Love
‘In this creation, Yourself is the most valuable thing. As a matter of fact, there is no target in practicing Yoga, there is no competition, you are the target, you are the person who is dealing with yourself.’  - Vijay Gopala

Sri Vijay Gopala is internationaal gecertificeerd yogadocent, geeft al meer dan 20 jaar les en ontdekte dat yoga in het westen nog veel vanuit de ‘mind’ wordt beoefend. In zijn workshops is zijn doel de deelnemers te leren ook innerlijk te evolueren.

Vijay Gopola

Workshop
Tijdens deze 3 uur durende workshop gaan we aan de slag met onde rmeer de Zonnegroet, of terwijl Surya Namaskara.

Een serie asana’s die worden opgebouwd tot een zacht dynamische flow en waarin je prana, levensenergie, actiever gaat stromen. De serie kan de harmonisatie van lichaam en geest ondersteunen èn je tevens voorbereiden tot het beoefenen van andere asana’s.

Ook komt het onderwerp Yoga-anatomie aan bod. Hoe je het volledige zelf-zijn op de mat kunt hanteren. Yoga is meer dan het beoefenen van fysieke houdingen; hoe kun je deze inzetten zodat ze voor jou gaan werken.

Dat proces omvat vijf sheets; lichaam, geest, ziel, wijsheid en prana.

Dus voor een authentieke beoefening van yoga is het van belang om te oefenen met al deze vijf zaken. Deze unieke en volledige benadering van asana’s zal in deze sessie worden geïntroduceerd.

De avond biedt is een interessante mix van yogafilosofie, het beoefenen van asana’s en er komen verschillende technieken aan bod. Als je het oorspronkelijke van yoga begrijpt en beleefd, brengt dit positieve verandering in je yoga practice en je dagelijkse leven.

Voor wie?
De workshop wordt gegeven in het Engels en is voor iedereen geschikt.

Deelname
Deelname aan deze 3 uur durende workshop bedraagt € 39,50.

[Aanmelden niet meer mogelijk]

Reactie plaatsen