Prana Flow met Internationaal yogadocent Rob Hess
01 september 2016 

Prana Flow met Internationaal yogadocent Rob Hess

Zaterdag 22 april - 10.00 tot 13.00 uur

Wij zijn ontzettend blij en enthousiast dat Rob Hess dit jaar tijdens zijn bezoek in Nederland ook bij SanaYouYOGA een bijzondere workshop komt geven!  

Rob Hess

Prana Flow Yoga
Als yogaleraar heeft Rob een bijzondere reis afgelegd. Waar hij in het begin van zijn yogabeoefening nog heel erg werd aangetrokken door het fysieke aspect van yoga, ontdekte hij in de vele jaren van studie en toewijding dat juist het spirituele deel van yoga zijn ziel het meest raakte. 

Tijdens zijn ‘yoga journey’ vond Rob zijn thuis bij Prana Flow Yoga. Prana flow is een energieke, creatieve benadering van dynamische yoga. Hij heeft jarenlang samengewerkt met Shiva Rea, door wie Prana flow yoga wereldwijd erg populair geworden is, en assisteerde haar tijdens workshops en yogadocent opleidingen. En alles wat hij heeft geleerd wil hij delen met de wereld. 

Workshop Heartopeners
Rob komt bij ons een inspirerende Prana Flow workshop geven met veel hartopeners. Wist je dat je meer energie, vrijheid en liefde kunt ervaren wanneer je jouw borstgebied en schouders opent? 

Tijdens deze workshop deelt Rob zijn kennis op een humoristische manier en moedigt je aan om vooral plezier te hebben. De yoga die Rob geeft is uniek door zijn persoonlijke benadering. Hij heeft veel aandacht voor persoonlijke aanwijzingen en correcties. Je ervaart een creatieve benaderingen van Ashtanga, Vinyasa en Yin yoga en is er ruimte voor vrije expressie. Ervaar het zelf tijdens de workshop ‘Heartopeners’.

Voor wie?
De workshop wordt gegeven in het Engels en is voor iedereen geschikt.

Deelname
Deelname aan deze 3 uur durende workshop bedraagt € 29,50

Leden van SanaYouYOGA krijgen 10% korting

[aanmelden niet meer mogelijk]

Reactie plaatsen