Restorative Alignment Yoga met Brigitte Longueville
01 september 2016 

Restorative Alignment Yoga met Brigitte Longueville

Zaterdag 20 mei 2017 - 10.00 - 14.00 uur

Internationaal yogadocente Brigitte Longueville woont, werkt en leeft in Mexico waar ze haar eigen yogacentrum en gerenomeerd opleidingsinstituut Solstice Yoga heeft. In de zomerperiode reist ze door Europa en India voor nadere studie van yoga. In die periode geeft ze eingelijk geen lessen, maar maar maakt een uitzondering voor SanaYouYOGA!Restorative Alignment
Brigitte Longueville is een internationale yogaleraar en directeur van Solstice-Yoga in Mexico. Ze geeft docentenopleidingen en workshops onder meer in Mexico, de Verenigde Staten, India, Antigua (West-Indië) en Europa. Haar yogalessen richten zich op Restorative Alignment in combinatie met de traditionele Hatha Yoga.

Ze begon haar yogastudie als 19-jarige in India, waar ze zich 6 jaar lang ondergedompeld in de studie van yoga. Haar lessen zijn een afspiegeling van haar meer dan 25 jaar lange studies met internationale docenten als  Sri Pattabhi Jois, Clive Sheridan en Gert van Leeuwen; yogi's op het gebied van "traditionele" Zuid-India yoga, Pranayama, Critical Alignment en Vipassana meditatie. Brigitte behaalde haar lesbevoegdheid na het voltooien van een 3-jarige opleiding bij The Bharata Institute of Yoga en is een gecertificeerd Yoga Alliance leraar en docent trainer (E-RYT 500).

Voor wie?
De workshop wordt gegeven in het Nederlands (!) en is voor iedereen geschikt.

Of je beginner met met Yoga of al enige ervaring hebt. ieder zal op zijn/haar eigen niveau mee kunnen doen.

Save the Date !
Omdat Brigites roots in Nederland liggen, is ze in de zomermaanden enige tijd in Europa. Deze tijd gebruikt ze voor familie en voor verdere studie en geeft dan eigenlijk nooit lessen. Voor SanaYouYOGA maakt ze dit jaar een uitzondering! Ze komt op zaterdag 20 mei a.s. speciaal naar Zwolle voor een bijzondere workshop Restorative Alignment. Het thema van de workshop is Brigitte nog aan het uitwerken, maar deze bijzondere workshop wil je zeker niet missen!

Deelname

De workshop is van 10.00 - 14.00 uur en bedraagt € 49,50

Zowel leden als niet-leden van SanaYouYOGA zijn van harte welkom.

[Aanmelden niet meer mogelijk]

Reactie plaatsen