Yin Yoga & BackMitra in Mexico

11 mei - 25 mei 2019
[NO LONGER AVAILABLE]

We gaan naar Mexico!

Sandy Karsten van SanaYouYOGA en Brigitte Longueville van Solstice-Mexico geven in mei 2019 op een prachtige ranch in Mexico een Yin Yoga intensive. Sandy verzorgt de Yin, Brigitte de Yang in combinatie met het gebruik van de BackMitra. Dus of je jezelf nu even helemaal onder wilt dompelen in Yin Yoga in een fijne omgeving helemaal voor jezelf òf de ambitie hebt om te gaan lesgeven in Yin Yoga, je bent van harte welkom!

Deze 100-urige Yin Yoga opleiding maakt tevens deel uit van de internationaal erkende 200-urige opleiding van SanaYouYOGA  en is een 100 hr CE Yoga Alliance YTT van Solstice Mexico.


Locatie en faciliteiten
XIC XANAC is een eco-toeristische 19e-eeuwse Mexicaanse boerderij in het magische stadje Zacatlán de las Manzanas in de staat Puebla in Mexico.  Een ideale plek voor yogaretraites en workshops. Een omgeving voor voor rust, ontspanning en het genieten van de natuur. Xin Xanac staat bekend om zijn ecologische en rustieke stijl, omdat het is opgebouwd uit natuurlijke en recycle-bronnen van de omliggende gebieden en zorgt voor de flora en fauna eromheen.

De ranch beschikt over zonneboilers, bio-constructies en een bio-zwembad. De moestuinen en de boerderij zijn biologisch, vrij van pesticiden en chemicaliën.

Het gebouw beschikt over diverse luxe uitgeruste kamers, een Spa met een jacuzzi, sauna en authentieke zweethut. De yogaruimte op het dak geeft een fantastisch uitzicht over de groene omgeving.

Ook heb je de mogelijk een massage te boeken. De kleine taverna biedt 's avonds gezelligheid.Informatie en boeken
Boekingen en meer informatie over deze Yin Yoga intensive/teacher training kun je opvragen via Solstice-Mexico.

Programma
Download het dagprogramma

Reactie plaatsen