Stoelyoga met Marciel Witteman
01 september 2016 

Stoelyoga met Marciel Witteman

- Restorative & Alignment Yoga op de stoel -

zaterdag 27 januari 2018 13.00 - 16.00 uur

Marciel Witteman is schrijver/scenarioschrijver en hoofdredacteur van Yoga International Magazine en beoefent yoga sinds 2000. Ze probeerde verschillende stijlen en bezocht vele Amsterdamse yogascholen voor haar boek  ‘In Yogaland’ (Balans, 2009). Marciel geeft een combinatie van Critical Alignment yoga, restorative yoga, en meditatie, en ze is stoelyoga docent. Haar stijl is een mix van precisie, meditatieve aandacht, én fun!

Marciel Witteman
Marciel is auteur, scenrarioschrijver, yogadocent en hoofdredacteur van Yoga International Magazine. Haar humoristische boek 'In Yogaland' was voor SanaYouYOGA-oprichter Sandy Karsten zo'n 7 jaar geleden zelfs de directe aanleiding om eens deel te nemen aan een les Critical Alignment Yoga. We weten inmiddels hoe dat afgelopen is ;-)
Het boek van Marciel blijft een aanrader: 'Een hilarisch verslag van een zoektocht naar innerlijke rust en geluk. Niet in een ashram in India, maar in het hectische bestaan van een moeder in het Nederlandse stadsleven. Daar waar drukke kinderen moeten worden opgevoed, en familie en vrienden liefdevolle aandacht verdienen. Ook al zijn ze nog zo irritant'


Stoelyoga
Stoelyoga is voor werkende mensen geweldig om computerruggetjes beter te leren ontspannen en nek en rugklachten te voorkomen. Ook is het zeer geschikt voor ouderen en mensen met een fysieke beperking.' 

De workshop bestaat uit het uitvoeren van yogahoudingen op een stoel. Stoelyoga is een rustige bewegingsvorm en daardoor voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie. De workshop is erop gericht spieren en gewrichten soepeler te maken. Je leert spanning los te laten en je concentratie en motoriek te verbeteren. Tijdens de les staat het respecteren van je eigen mogelijkheden centraal en leer je creatief om te gaan met eventuele beperkingen. Ontspannen en genieten staan voorop!  

Voor wie?
Deze workshop is inspirerend voor iedereen die van yoga houdt, maar ook geschikt als training/bijscholing voor docenten. Er is aandacht voor de anatomie van het zitten, maar ook voor het opstaan én staan. Je kan de stoel zien als een tool waarmee je je yogahoudingen ondersteunt en daardoor preciezer kan opbouwen.

Deelname
Deelname aan deze 3 uur durende workshop bedraagt € 35,-.

[Aanmelden niet meer mogelijk]

Reactie plaatsen