Critical Alignment Yoga met Paul Braaksma
01 september 2016 

Critical Alignment Yoga met Paul Braaksma

- Critical Alignment Yoga Intensive -

Zaterdag 28 april 2018 - 13.00 - 17.00 uur

Met veel enthousiasme organiseren wij ook dit jaar weer een een Critical Alignment Yoga Intensive. De workshop wordt gegeven door één van de fijnste, beste en vriendelijkste yogaleraren van Nederland: Paul Braaksma.Critical Alignment Yoga
Paul geeft al meer dan 25 jaar Critical Alignment Yoga en Therapie en is als senior docentenopleider verbonden aan Critical Alignment Instituut in Amsterdam. Hij geeft dagelijks les in zijn eigen School van Yogasana’s en verzorgd regelmatig weekendworkshops.

Workshop 
Samen met zijn leerlingen gaat Paul op zoek naar bewegingsbeperkingen die nadelige invloeden hebben op je mentale en fysieke functioneren (bijvoorbeeld Burn-out) en doorbroken kunnen worden. Hij helpt je op persoonlijk niveau je eigen yoga practice te verdiepen en verbeteren. Door middel van passieve en actieve yogahoudingen, met een sterk meditatief karakter, ga je opzoek naar de spanningsgebieden, de blokkades in je lichaam. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse tools, zoals de rugstrip, het rolletje, de rugboog en het hoofdstandbankje.

Coördinatie en stabilisatie van de lichaamsstructuur krijgen volop aandacht tijdens dit weekend. Via bewust contact met de adem en het lichaam treed je je spanningen tegemoet, opdat ze vervolgens doorbroken kunnen worden. Steeds terugkerende (vaak negatieve) gedachten die angst en onrust kunnen veroorzaken ga je op een andere, meer objectieve wijze waarnemen. Het op deze manier leren doorbreken van spanning in het lichaam kan leiden tot een gevoel van een stevig en vrij(er) lichaam.

Lesopbouw zaterdag
13.00 – 14.00 uur: meditatief het lichaam verkennen

14.00 – 14.30 uur: pauze

14.30 – 17.00 uur: verdiepingsles

Voor wie?
De workshop is voor iedereen toegankelijk. Er wordt aandacht besteed aan de basisprincipes van Critical Alignment, waardoor deze dag geschikt is voor iedereen; de beginnende yogi en de wat meer ervaren yogi.

Deelname
Zaterdag 28-4-2018: € 67,50

[aanmelden niet meer mogelijk]


Reactie plaatsen