Critical Alignment yogaweek op het Toscaanse platteland
01 oktober 2018 

Critical Alignment yogaweek op het Toscaanse platteland

Een bijzondere yogavakantie met Critical Alignment Yoga door niemand minder dan Paul Braaksma!
Paul geeft al meer dan 25 jaar Critical Alignment Yoga en Therapie en is als senior docentenopleider verbonden aan Critical Alignment Instituut in Amsterdam. Hij geeft dagelijks les in zijn eigen School voor Yogasana’s en verzorgt regelmatig weekendworkshops en deed eens per jaar een yogaweek in Frankrijk.
Nu de yogaweek in Frankrijk dit jaar niet doorgaat, neemt Paul ons in het najaar mee naar het meest pittoreske deel van Italië! 
Een inspirerende yogavakantie op het Italiaanse platteland. Actief en ontspannen onder de Italiaanse najaarszon, te midden van rust en natuurlijke schoonheid genieten van vers, biologisch eten en natuurlijk van Critical Alignment Yoga.

Locatie en faciliteiten

In de heuvels van een prachtig rustiek landschap, op de grens van Toscane en Umbrie, ligt La Locanda della Quercia Calante. La Locanda is een authentieke, verbouwde Italiaanse boerderij, omgeven door tweepersoons huisjes, allen met een eigen badkamer en veranda. De kamers zijn vrij gemaakt van magnetische velden, het water in de zwembaden is zoutgefilterd en dus vrij van chloor. Een pure, gezonde oase van rust, waarin een volledig ingerichte yogastudio aanwezig is. Een studio met ramen rondom, waardoor je blik rust op de door cipressen bedekte  heuvels.  Ook is er een buitendek aanwezig voor yogalessen in de buitenlucht. De Italiaanse kok bereidt tijdens het verblijf verse maaltijden, en zowel groente als fruit wordt op eigen land (biologisch) verbouwd.

Ligging

La Locanda is op 20 minuten van de prachtige stad Orvieto gesitueerd, en op 15 minuten van het ‘schoonste meer van Italië’, Lago di Bolsena. Vanaf het vliegveld van Rome is het met de auto ongeveer een uur rijden naar La Locanda. Ook rijdt er een trein vanaf het vliegveld naar Orvieto. 

Voor Wie?

Deze yogavakantie is geschikt als intensive voor Critical Alignment docenten, maar ook voor beginnende en meer gevorderde critical alignment yoga beoefenaar. Deze week is vooral bedoeld voor een ieder die een weekje tot zichzelf wil komen in een prachtige omgeving en met heerlijk biologisch eten. Het programma in de middag is geheel vrijblijvend. Wil je alle lessen meedoen, dan kan dat. Wil je lekker de omgeving verkennen, een bezoek brengen aan de Toscaanse dorpjes in de omgeving, hiken of biken in de heuvels, zwemmen in het mooie meer van Bolsena, shoppen in Sienna, Rome of Florence, jezelf een massage kado geven of rustig een boek lezen aan het zwembad? Alles kan.!

Verblijf

Aankomst op zaterdag 27 oktober 2018 vanaf 16.00 uur.
Je hebt dan alle tijd om in te checken en bij te komen van de reis. Om 20.00 uur is er het welkomstdiner.
Vertrek: zaterdag 3 november 2018, na het ontbijt. 


Programma / Dagindeling*

7.45 uur Ontbijt
8.30 - 9.45 uur Meditatie met uitwerking thema voor de les erna
9.45 uur - 10.15 uur Koffie, thee en fruit
10.15 - 12.15 Asana Les
12.30 - 13.30  uur Lunch
middag vrij in te vullen
17.30 - 19.00 uur Asana Les, omgekeerde houdingen**
19.30 uur Diner

* Op woensdag heb je een dag vrij
** Op zondag, dinsdag, donderdag


[aanmelden niet meer mogelijk]

Reactie plaatsen