Yin Yogavakantie in Toscane

Een inspirerende Yin Yoga vakantie op het Italiaanse platteland. Actief en ontspannen onder de Italiaanse najaarszon, te midden van rust en natuurlijke schoonheid genieten van vers, biologisch eten en natuurlijk van Yoga. Na de succesvolle voorjaarsretreats de afgelopen jaren op de deze bijzondere en magische plek, lekker genieten van alles van La Locanda della Quercia Calante jou te bieden heeft. Een bijzonder aanbod.

Locatie en faciliteiten

In de heuvels van een prachtig rustiek landschap, op de grens van Toscane en Umbrie, ligt La Locanda della Quercia Calante. La Locanda is een authentieke, verbouwde Italiaanse boerderij, omgeven door tweepersoons huisjes, allen met een eigen veranda. De kamers zijn vrij gemaakt van magnetische velden, het water in de zwembaden is zoutgefilterd en dus vrij van chloor. Een pure, gezonde oase van rust, waarin een volledig ingerichte yogastudio aanwezig is.
Een studio met ramen rondom, waardoor je blik rust op de door cipressen bedekte  heuvels.  Ook is er een buitendek aanwezig voor yogalessen in de buitenlucht. De Italiaanse kok bereidt tijdens het verblijf verse maaltijden, en zowel groente als fruit wordt op eigen land (biologisch) verbouwd.

Ligging

La Locanda is op 20 minuten van de prachtige stad Orvieto gesitueerd, en op 15 minuten van het ‘schoonste meer van Italië’, Lago di Bolsena. Vanaf het vliegveld van Rome is het met de auto ongeveer een uur rijden naar La Locanda. Ook rijdt er een trein vanaf het vliegveld naar Orvieto.

Voor Wie?

Deze yogaretreat is geschikt voor iedereen. Of je nu al jarenlang yoga beoefent of nog nooit een yogales hebt gevolgd. Of je lenig en fit bent of niet. Je kunt je in je eentje aanmelden of met meerderen. Deze yogaretreat is bedoeld voor een ieder die een weekje tot zichzelf wil komen in een prachtige omgeving, met heerlijk biologisch eten, onder begeleiding van een ervaren yogadocent.
Het programma is geheel vrijblijvend. Wil je alle lessen meedoen, dan kan dat. Wil je lekker de omgeving verkennen of rustig een boek lezen aan het zwembad? Ook dat kan. Het is geen groepsreis. Je bepaalt zelf wat je gaat doen.

Verblijf

Aankomst op zaterdag 14 oktober 2017 vanaf 16.00 uur.
Je hebt dan alle tijd om in te checken en bij te komen van de reis. Om 20.00 uur is er het welkomstdiner.
Vertrek: zaterdag 21 oktober 2017, na het ontbijt.

Voorlopig programma*

8.00 uur Ontbijt
8.45 Yoga & Meditatie
Koffie, thee en fruit
10.15 Aligment Yoga
12.00 uur Lunch
Koffie, thee en fruit
17.45  Yin Yoga**
20.00 uur Diner
* Op woensdag kun je na de 1e ochtendles je dag vrij invullen.
** Op zondag, dinsdag, donderdag

[aanmelden niet meer mogelijk]

SanaYouYOGA in Italie

Reactie plaatsen