Korte Bijscholingen - Online Yoga Teacher Training

Overzicht van korte Online Bijscholingsmodules

Welkom op de overzichtspagina met waardevolle korte bijscholingen voor (aankomend) yogadocenten!
Deze online lesmodules zijn niet alleen de perfecte aanvullingen op onze twee basismodules in zowel de stijlen Yin als Yang, maar zijn ook onmisbare elementen voor iedereen die de volledige RYT200 opleiding wil afronden. 

Maar het stopt niet bij alleen diegene die in opleiding zijn. :) Deze compacte modules zijn een fantastische kans voor élke yogadocent die zijn of haar anatomische kennis op een heldere en begrijpelijke manier wil  opfrissen. We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om ingewikkelde concepten te doorgronden. Daarom zijn onze modules ontworpen om zowel toegankelijk als diepgaand te zijn, zodat je praktische en theoretische inzichten gemakkelijk kunt opnemen en toepassen.

Dus, of je nu aan het begin van je yogadocent-reis staat of al ervaring hebt en je kennis wilt verdiepen, onze korte bijscholingen zijn een uitstekende keuze. Ze zijn laagdrempelig, makkelijk toegankelijk, en bovenal, enorm waardevol.
Neem de tijd om onderstaand aanbod te verkennen en ontdek hoe deze bijscholingen jouw kennis en lesgeven kunnen verrijken.

Workshop Your Body Your Yoga bij SanaYouYOGA
Your Body Your Yoga

ONLINE

Sandy geeft Basis Anatomie voor Yogadocenten

Basisanatomie voor Yogadocenten

ONLINE

Anatomie & Biomechanica in Yang Yoga

ONLINE

Yin Yoga: omgaan met klachten

ONLINE

Terug naar het overzicht van de Online Yogascholingen