Verdiepingen & Specialisaties - Online Yoga Teacher Training

Overzicht van de Online Verdiepingsmodules

Welkom op de overzichtspagina van  verdiepingen & specialisaties voor yogadocenten.
We presenteren hier met trots onze unieke paradepaardjes: een reeks verdiepende online scholingen, speciaal ontworpen voor yogadocenten zoals jij!

Of je nu een gepassioneerde Yin Yoga docent bent of je expertise ligt in een andere yogastijl, onze online lesmodules bieden je de unieke kans om je vaardigheden te verfijnen. Deze modules zijn ideaal voor docenten die al een solide basis hebben in yoga.
Misschien heb je al een online basismodule in Yin of Yang yoga afgerond, of je bent al opgeleid als yogadocent en zoek je naar manieren om je verder te specialiseren. Waar je ook staat in je yogareis, deze specialisaties  zullen je horizon verbreden en je kennis en vaardigheden verrijken.

Elke scholing die we aanbieden, is zorgvuldig samengesteld om te zorgen dat je diepgaande inzichten en praktische vaardigheden opdoet. Van geavanceerde technieken tot filosofische verdiepingen, wij hebben alles wat je nodig hebt om je yogadocentschap naar een hoger niveau te tillen.

Dus, ben je klaar om je te verdiepen in de fascinerende wereld van yoga en je expertise als yogadocent uit te breiden? Verken deze verdiepende lesmodules en begin vandaag nog aan je reis van verdere specialisatie en groei.

Critical Alingment Yoga Online opleiding
Critical Alignment Yoga
ONLINE
Assisted Yin & 5 Elementenleer

ONLINE


Ashtanga Yoga Teacher Training
ONLINE

Yin Yoga & Acupressuur

ONLINE

Yoga Nidra

ONLINE

Yin Yoga & de Wereld van Fascia

ONLINE

Restorative Alignment Yoga
ONLINE
De kracht van de Nervus Vagus

ONLINE

Yang Flow binnen de Yin Yoga


Advanced Yin & Yang Flows
ONLINE

Terug naar het overzicht van de Online Yogascholingen